Vai esat kādreiz domājuši, kā mēs pupiņas pārvēršam garšīgā kafijā? Pēc ražas novākšanas mūsu pupiņas rūpīgi nomazgā, žāvē, šķiro un sablenderē, apvienojot dažādu šķirņu individuālās īpašības.
Vai zinājāt, ka kafija aug kokos? Viss sākas ar mūžzaļo kafijas augu un tajā esošajiem vērtīgajiem sarkanajiem augļiem. To audzē aptuveni 70 valstīs visā pasaulē, tropu un subtropu reģionos. Vai jūs zinājāt:
Vai esat kādreiz domājuši, kā mēs pupiņas pārvēršam garšīgā kafijā? Pēc ražas novākšanas mūsu pupiņas rūpīgi nomazgā, žāvē, šķiro un sablenderē, apvienojot dažādu šķirņu individuālās īpašības.
Kad pupiņas ir sajauktas, tās apgrauzdē, lai atbrīvotu tajās esošās aromātiskās eļļas un garšas dziļumu.
Kafija ir daļa no jūsu personības. Neatkarīgi no tā, kāda veida kafija jums garšo, šeit ir daži mūsu meistaru padomi, lai padarītu to perfektu katru reizi.